Sommerles 2021

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på www.sommerles.no.
Sommerles er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med!

Hva er vel bedre enn å ligge i hengekøya å spise is og lese ei god bok i sommer? Vi kan i alle fall ikke komme på noen andre aktiviteter som er bedre.

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på www.sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for - all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du registrerer bøker du har lest, får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.