Vi skriver bøker

Den årlige skriveperioden der alle elever ved Tynset barneskole skriver bøker i ulike sjangere, ble i år som tidligere år lagt til de siste ukene før vinterferien.
Perioden ble tradisjonen tro avsluttet med bokutstilling på musikkrommet. På grunn av koronarestriksjoner kunne vi ikke ha samlinger på tvers av trinnene, men trinnvise samlinger fungerer også fint.
Bildet over er fra 5.trinn sin utstilling over sine eventyrbøker.

1.trinn har skrevet Boka om meg selv.

2.trinn har jobbet med det tverrfaglige temaet SMAK og valgte derfor å skrive en bok om temaet.

Alle elevene på 3.trinn lagde seg sine egne sokkedyr og skrev bøker om alle eventyrene disse flotte dyrene opplevde.

4.trinn har skrevet dyrehistorier.

Fantasy har vært temaet på 6.trinn.

Krim er temaet på 7.trinn og her var det mange spennende bøker. Forfatterbesøket fra John Olav Oldertrøen ble dessverre avlyst da Nordre Follo stengte ned grunnet mye koronasmitte, men forfatteren ga likevel sine innspill til elevene via digitale medier.