Første skoledag

Førtifire 1.trinnselever sto spent og ventet sammen med mor og far på at skolen endelig skulle starte.

En strålende augustdag med sol fra skyfri himmel og et flagg som ikke akkurat vaiet i vinden, var rammen for årets fineste skoledag for både små og store ved Tynset barneskole. Det er noe eget med første skoledag. Der vi spent møter opp i skolegården. Noen for aller første gang, mens andre  er mer rutinerte første skoledagselever.
Fadderne på 5.trinn var med i velkomstkomiteen. De tok i mot sine nye fadderelever og sang skolesangen og "fin musikk gjør meg glad".

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med 2014-årgangen ved Tynset barneskole i dagene, ukene og årene fremover. Velkommen til Tynset barneskole; et trygt sted å være, sammen leke og lære.