Skolestart 1.-4.trinn

Etter at skolen har vært stengt i seks uker for elevene våre, var det endelig klart for skolestart for 1.-4.trinn. Stemningen i skolegården før klokka ringte inn var som å være tilbake til første skoledag i august. Det var sjenanse, spenning, humør, latter, liv, nysgjerrighet, gjensynsglede og så var det litt skummelt.

Elevene kom ikke tilbake til den samme skolehverdagen de forlot torsdag 12.mars, og en ny og annerledes skolehverdag er i gang. Elevene er delt inn i faste grupper med faste voksne som jobber med dem. De har fått ett fast rom de skal være på både og skolen og på SFO, og så er håndvask, hygiene og renhold blitt veldig mye viktigere. Hver gruppe har fått tildelt sitt faste lekeområde ute, som vi rullerer på hver uke slik at alle får lekt på alle områder i løpet av fire uker. Det legges opp til mye skole ute, så vi håper på en strålende mai og juni på Tynset.

To grupper på 1.trinn har vært så heldig å få lov til å flytte opp på 7.trinn sitt landskap. De mente at de nå var klar for 8.trinn til høsten.

Etter å ha vært ute på tur rundt kjærlighetsstien og sett på den nye Nebybrua som snart åpner, var det godt å komme inn å få varme seg litt med Mr Bean. Her fra en gruppe på 2.trinn som har fått mat og helse rommet på skolen som sitt faste tilholdssted i skolehverdagen.

3.trinn har skrevet digital dagbok i perioden med hjemmeskole. Fine dagbøker med både bilder, tekst og videosnutter i som forteller om en annerledes skolehverdag. Her fra en koselig stund der man leser hverandres dagbøker.

Her er det en gruppe på 3.trinn som har engelsktimen utendørs, med piknik og teatime.