Tynset barneskole er stengt

Nasjonale myndigheter har besluttet å stenge alle barneskoler i Norge i perioden fra 13.mars til torsdag 26.mars.
Tynset barneskole vil derfor holde stengt for all undervisning i denne perioden.

Barn på skolen med foreldre i samfunnskritiske funksjoner kan få et omsorgstilbud på skolen i denne perioden.
Helsedirektoratet har definert 15 områder dette gjelder.

Vi ber om at foreldre som jobber innenfor disse samfunnskritiske funksjonene og som ønsker et omsorgstilbud for sine elever på skolen gir beskjed til skolen fredag 13.mars.
Vi kommer til å bruke morgendagen til å planlegge for et slikt omsorgstilbud de kommende ukene, i tillegg til å planlegge for fjernundervisning for elevene våre.
Elevene har ikke skoletilbud fredag 13.mars.
Alle planlagte aktiviteter i skoleregi avlyses i denne perioden, slik som foreldremøter, utviklingssamtaler, samt helsesamtaler på 3.trinn med skolens helsesykepleier m.m.

Elevene på 2.-7.trinn har i dag fått med seg hjem iPad/chromebook/pc med tanke på en eventuell fjernundervisning. Vi rakk dessverre ikke å sende iPad hjem med 1.trinn.

Ved spørsmål ta kontakt med rektor.